Διακρίσεις του συλλόγου "Τέτραθλον"

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

tetrathlon1Mε επιτυχία και την συμμετοχή 70 αθλητών από 5 επίλεκτα Σωματεία της Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16-06-2013 στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Κοπανού το 3ο Αριστοτέλειο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Διοργανωτής ο τοπικός Σύλλογος Α.Σ. Τέτραθλον «Αριστοτέλης» Κοπανού ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο εγχείρημα διεξαγωγής του πρώτου επισήμου Πρωταθλήματος για το νέο άθλημα του «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» των Πολεμικών Τεχνών και μάλιστα σε Παγκόσμιο επίπεδο. Το νέο άθλημα αποτελεί την απόλυτη εξέλιξη του TAEKWON - DO I.T.F. και περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα (Ελεύθερη Μονομαχία, Σκιαμαχία, Τεχνικές Θραύσεων εδάφους και Άλματα καθ' ύψος) στα οποία οι διαγωνιζόμενοι υποχρεούνται να συμμετέχουν σε όλα και ανάλογα με τις επιδόσεις και την κατάταξη τους να συγκεντρώνουν βαθμολογία και σύμφωνα με αυτή να ανακηρύσσονται οι καλύτεροι και πληρέστεροι αθλητές, οι λεγόμενοι «Τετραθλητές».

Ο Α.Σ. «Τέτραθλον» Νάουσας έλαβε μέρος στη διοργάνωση με αποστολή 18 αθλητών οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πιστοποίησαν για μια ακόμη φορά ότι βρίσκονται σε συνεχή άνοδο κατακτώντας συνολικά 12 μετάλλια, από τα οποία 6 χρυσά, 1 ασημένιο και 5 χάλκινα. Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν στις κατηγορίες τους οι: Ζάλιου Ευγενία, Ιωαννίδου Θεοδώρα, Σαμαράς Στέλιος, Λογγινίδης Γρηγόριος, Πετρά Δάφνη και Δημητριάδου Παρθένα. Ασημένιο μετάλλιο η Λογγινίδου Βαρβάρα και Χάλκινα μετάλλια οι: Δούτσης Εμμανουήλ Φειδάντσης Αλέξανδρος, Ζάλιου Σταυρούλα, Μάντσιου Ολυμπία και Αθανασιάδου Πηνελόπη. Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι: Φειδάντσης Γαβριήλ, Σαμαρά Όλγα, Δούτσης Νικόλαος, Γιούρος Λουκάς, Ουγγρίνης Κωνσταντίνος και Στογιάννης Κωνσταντίνος. Ο Εκπαιδευτής του Συλλόγου, Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, ήταν επιφορτισμένος με τα καθήκοντα του Κεντρικού Διαιτητή στο αγώνισμα της Ελεύθερης Μονομαχίας στα οποία και ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία.\

Ο Σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την εμφάνιση τους, ανεξαρτήτως θέσεως, ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών και τα μέλη του για την συμπαράσταση τους και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες τους επόμενους μήνες έχοντας ως βασικό στόχο το πρώτο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ».