Αποχαιρετιστήρια γιορτή στο Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πολύ ζεστή και όμορφη ήταν η αποχαιρετιστήρια γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας το βράδυ της Παρασκευής 14/6/2013, αμέσως μετά τη λήξη των γραπτών εξετάσεων της περιόδου Μαΐου-Ιουνίου, για το σχολικό έτος 2012-13.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη ομιλία του Διευθυντή του σχολείου κ. Τυφλίδη Αναστάσιου, ο οποίος στη συνέχεια ανακοίνωσε τη βράβευση του μαθητή της Γ’ Γυμνασίου κ. Αδάμ Θεοδωρίδη, ο οποίος επαλήθευσε το ρητό «ποτέ δεν είναι αργά για μόρφωση…» και έγινε παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις γενιές. Μία βράβευση ως αναγνώριση της εξαίρετης προσπάθειας που κατέβαλε έτσι ώστε να αποκτήσει το απολυτήριο του Γυμνασίου, το οποίο στερήθηκε στα νεανικά του χρόνια, παρά τη μεγάλη του θέληση για μόρφωση.
Η συγκινητική ατμόσφαιρα ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο όταν ανακοινώθηκε ότι την απονομή θα κάνει η φιλόλογος κ. Μπαζίνα Ευαγγελία, η οποία με τη λήξη του σχολικού έτους θα συνταξιοδοτηθεί, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κύκλο προσφοράς στο Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας.
Η εκδήλωση αποχαιρετισμού μαθητών και καθηγητών ολοκληρώθηκε με μια έκπληξη που επιφύλασσε ο Διευθυντής του σχολείου στα παιδιά. Σε μια πρόχειρη τραπεζαρία, που είχε στηθεί στο διάδρομο του σχολείου, προσφέρθηκαν στους μαθητές σουβλάκια και χυμοί, για να κλείσει έτσι ευχάριστα μια ακόμη σχολική χρονιά!
Καλό Καλοκαίρι σε όλους, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο…