Ολοκλήρωσε την σεζόν ο Ζαφειράκης

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

zafeirakis paides1Τις τελευταίες προπονήσεις για την φετινή χρονιά, πραγματοποίησαν την εβδομάδα που μας πέρασε, τα τμήματα μπάσκετ του Ζαφειράκη, ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη από κάθε άποψη χρονιά. Η ανδρική ομάδα πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της ένωσης καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην τελική βαθμολογία, μέσα από μια πολύ όμορφη πορεία που είχε την αμέριστη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της Νάουσας.

Η παιδική ομάδα είχε και αυτή μια εκπληκτική πορεία, αφού κατάφερε να προχωρήσει από τον όμιλο και να διεκδηκήσει την πρωτιά στην διαδικασία των πλέι οφ , καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην ένωση. Στις ακαδημίες , η συμμετοχή αθλητών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, δίνοντας στους προπονητές την δυνατότητα να δουλέψουν με τις καλύτερες των συνθηκών , κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς. Στις κορυφαίες στιγμές της χρονιάς θα πρέπει να κατατάξουμε το φιλικό της ανδρικής αλλά και της παιδικής ομάδας με της αντίστοιχες του ΠΑΟΚ , την εκδρομή στην Θεσσαλονίκη για την παρακολούθηση του αγώνα ΠΑΟΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αλλά και πολλές άλλες εκδηλώσεις στις οποίες είχαν συμμετοχή οι ομάδες των ηλικιακών τμημάτων. Για την καινούργια χρονιά έχουν αρχίσει οι κινήσεις με τις οποίες η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται το ίδιο δυνατό με το φετινό.

Η ομάδα μπάσκετ έχει αναλάβει και διοργανώνει το καλοκαιρινό πρωτάθλημα μπάσκετ στον ΄Αγιο Νικόλαο και η μέχρι τώρα συμμετοχές δείχνουν ότι θα διεξαχθεί ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Τέλος ,η ομάδα μπάσκετ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλλους αυτούς (προπονητές , έφορους , χορηγούς και κυρίως τους γονείς των αθλητών) οι οποίοι συμβάλουν στην προσπάθεια που τόσα χρόνια γίνεται κυρίως με το μεράκι και το φιλότιμό τους.