Ο Νηρέας στο προπαιδικό πρωτάθλημα tennis

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

nireas tennTο 7o προπαιδικό πρωτάθλημα tennis για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο στις 8 Ιουνίου στις Σαραντόβρυσες. Η διοργάνωση εντάχθηκε στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος ' play and stay' της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης .

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Κ.Δ. Μακεδονία και συγκεκριμένα από τα σωματεία της Βέροιας, Νάουσας, Πτολεμαΐδας, Κοζάνης, Καστοριάς, Μαυροχωρίου, Έδεσσας, Γιαννιτσών , Φλώρινας , Κατερίνης.

Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν ακούραστα από τις 8:30 το πρωί ως τις 12:00 χωρίς διακοπή και δοκίμασαν τις δυνατότητές τους, ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδό τους σύμφωνα με το σύστημα round robin ( όλοι με όλους ) σε γήπεδα κόκκινα-πορτοκαλί και πράσινα με τις αντίστοιχες μπάλες σύμφωνα με το πρόγραμμα του play and stay.

Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και διακρίθηκαν για το ήθος και την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν αγωνιζόμενοι. Ως αναγνώριση της προσπάθειάς τους επιβραβεύτηκαν με μετάλλιο.

Η προπονήτρια της ομάδας tennis του Α.Σ. Νηρέα, οι αθλητές και οι γονείς δήλωσαν ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση των αγώνων και τις επιδόσεις τους και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τις επόμενες αγωνιστικές τους συναντήσεις με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο!