Τα ποδοσφαιρικά τμήματα του Νηρέα στο Vergina Cup

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

iev nireas2Tο Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουνίου όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα υποδομής του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ θα συμμετέχουν στο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Vergina Cup 2013 που διοργανώνει το Αθλητικό τμήμα του «Κ.Α.Π.Α.» Δήμου Βέροιας , σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αθλητικού Τουρισμού και Αναψυχής (Ελλ.Ε.Α.Τ.Α).
Στο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Vergina Cup 2012 δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες των ακαδημιών του Δήμου Βέροιας, και όσες ακαδημίες επιθυμούν να συμμετάσχουν εκτός Δήμου Βέροιας με αθλητές γεννηθέντες από το 1997 εως 2005+ ανά κατηγορίες:

• Παιδικό (γεννηθέντες 1997-98)
• Προ-παιδικό (γεννηθέντες 1999-00)
• Τζούνιορ (γεννηθέντες 2001-02)
• Προ-τζούνιορ (γεννηθέντες 2003-04)
• Μπαμπίνι (γεννηθέντες 2005+)

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά είναι:

1.ΑΕΠ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ, 2.ΕΑΠ, 3. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, 4. ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ, 5. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΙΤΑΝΟΥ/ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ. 6. ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ , 7.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
Οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων θα παραβρίσκονται στο ¨ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ¨ στις 15 Ιουνίου και ώρα 16:15 όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των αγώνων.

Σε όλους τους αθλητές θα απονεμηθούν μετάλλια , καθώς και αναμνηστικό μπλουζάκι, από τους διοργανωτές.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση δίνει τη δυνατότητα στις ακαδημίες να προβάλλουν το έργο τους και με χορηγίες από ειδικούς του αθλήματος, να κάνει μετρήσεις και να δημιουργήσει αρχείο αθλητών που θα καταγράφει την πρόοδο κάθε συμμετέχοντα αθλητή σε ένα οργανωμένο πλαίσιο, προάγοντας πάντοτε την ευγενή άμιλλα
αλλά και συνεργασίες με ακαδημίες εκτός νομού Ημαθίας και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών.