ΝΑΣΗ: Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

nasi korasides-B-2Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων Α' που έγινε στις 12-14 Απριλίου 2013 στην Αθήνα στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, συμμετείχαν 12 σωματεία από όλη την Ελλάδα με 91 αθλήτριες. Ο Ν.ΑΣ.Η. ήταν παρών με τις αθλήτριες Οικονομίδου Βαρβάρα και Κωτούλη Τζωρτζίνα. Αγωνίστηκαν δυναμικά απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, με πειθαρχία, χάρη , ευλυγισία και αγάπη για τη συγχρονισμένη κολύμβηση και χάρισαν σε όλους ένα εντυπωσιακό ντουέτο!!! Το σύνολο βαθμολογίας στο τεχνικό και καλλιτεχνικό μέρος ήταν: 56,6900.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων Β'

Με τη συμμετοχή 13 σωματείων και σύνολο 120 αθλητριών διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης κορασίδων B' από 31 Μαΐου -2 Ιουνίου 2013. Οι αθλήτριες διαγωνίστηκαν στο ατομικό, το σόλο, ντουέτο και combo. Η αθλήτρια του Ν.Α.Σ.Η. Τσιουγγαρή Μαρία συμμετείχε στο σόλο με δύναμη, χάρη και ευλυγισία συγκεντρώνοντας σε σύνολο, στο τεχνικό και καλλιτεχνικό μέρος, 57,6200 βαθμούς. 

Επίσης ο σύλλογος συμμετείχε με 15 αγωνιστικές τετράδες. Τα μικρούλια κορίτσια του Ν.Α.Σ.Η. Νικηφορίδου Δέσποινα, Καρανάτσιου Ελένη, Καλογεράκη Σοφία και Μουρατίδου Μαργαρίτα απέδειξαν σε όλους ότι μπορούν στα δύσκολα.Mε δύσκολες ασκήσεις στο τεχνικό μέρος και με βουτιές στη εκκίνηση έκαναν τη διαφορά!