Ημαθίων: Συνεχίζει ενημερώσεις βουλευτών για το παγκράτιο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

imathion giovaΟ Μορφωτικός & Αθλητικός Σύλλογος Βεροίας «Ημαθίων», συνεισφέροντας στην προσπάθεια διάδοσης του Παγκρατίου Αθλήματος ενόψει του «2013euroPAC», ενημερώνει συνεχώς την πολιτική ηγεσία του τόπου. Στα πλαίσια αυτά, ενημέρωσε μέχρι τώρα για το άθλημα και τις περί αυτό εκδηλώσεις την Δήμαρχο Βεροίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, τους Βουλευτές Ημαθίας και αρκετούς Ευρωβουλευτές της Ελλάδος. Θα συνεχίσουμε την ενημέρωση, επεκτείνοντάς την εντός και εκτός συνόρων.

Οι πολιτικοί που ενημερώθηκαν δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στις προσπάθειες, υποσχέθηκαν αμέριστη (πλην χρηματικής βεβαίως) βοήθεια, ενώ ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Κων. Γιοβανόπουλος παρηκολούθησε την προπόνηση του τμήματος Παγκρατίου Αθλήματος Βεροίας το Σάββατο 8 Ιουν 2013 στο Φιλίππειο Γυμναστήριο. Εκεί, απηύθυνε πρόσκληση προς τους αθλούμενους να γνωρίσουν από κοντά το Κοινοβούλιό μας. Το ΔΣ του Ημαθίωνα καλοδέχθηκε την πρόσκληση και δεσμεύθηκε ότι θα οργανώσει σε πρώτη ευκαιρία την επίσκεψη στο Ναό της Δημοκρατίας μας.

Οι προσπάθειές μας θα συνεχίσουν στην κατεύθυνση της γνωστοποίησης των λεπτομερειών του Παγκρατίου σε όλους τους Βεροιώτες, τους Ημαθιώτες, τους Μακεδόνες, όλους τους Έλληνες, με διοργάνωση ποικίλων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, για να οργανωθούμε και προετοιμασθούμε ως πολίτες της Βέροιας καλύτερα, ώστε να φιλοξενήσουμε, με ανεπανάληπτη ελπίζουμε επιτυχία, τις επικείμενες εκδηλώσεις «2013euroPAC», δηλαδή το Παγκόσμιο Συνέδριο και τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Παγκρατίου Αθλήματος που θα γίνουν στη Βέροια, από 14 έως 17 Νοεμβρίου 2013.