Μικροί Γιουβεντίνοι σε μεγάλη φόρμα στο τουρνουά του Νηρέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

nireas juveΟι ακαδημίες της JUVENTUSSOCCERSCHOOLS του Α.Σ.ΝΗΡΕΑ των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας και του κολεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ αναμετρήθηκαν το Σάββατο 8 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις των Ι.Ε.Β. σε φιλικό ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Η φιλική αναμέτρηση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς οι  συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική τρίωρη ποδοσφαιρική εμπειρία υψηλού επιπέδου και να δοκιμάσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους! Δεξιοτεχνικές τρίπλες, άμυνα και επίθεση σε εκπληκτικό συντονισμό, εντυπωσιακά στιγμιότυπα και φάσεις άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε συμμετέχοντες, προπονητές και κοινό.

Στο τουρνουά εφαρμόστηκε το μοναδικό, διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο εκπαίδευσης ποδοσφαίρου της Juventus Soccer Schools , αποτέλεσμα μελέτης των διάφορων πλευρών της φυσικής και προσωπικής ανάπτυξης του κάθε παιδιού. Η ακαδημία του Α.Σ.ΝΗΡΕΑ,  είναι ένας από τους τρεις φορείς με αποκλειστική συνεργασία με τα JUVENTUS SOCCER SCHOOLS πανελληνίως και από τη νέα σεζόν όλα τα ποδοσφαιρικά του τμήματα θα προπονούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα της Juventus Soccer Schools!