Βράβευση αθλητών - μαθητών λυκείου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

flitouris stoltidoyΣε μια όμορφη εκδήλωση για πρώτη χρονιά η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας βράβευσε 2 μαθητές-αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν στoυς Πανελληνίους σχολικούς αγώνες Στίβου Λυκείων 2012-13 .

Συγκεκριμένα βράβευσε τη μαθήτρια-αθλήτρια Στολτίδου Δανάη που πήρε τη δεύτερη θέση στο Έπταθλο και το μαθητή–αθλητή Κελεπούρη Ευστράτιο που πήρε την τρίτη θέση στα 10.000 μέτρα βάδην.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι δύο μαθητές-αθλητές έλαβαν από το Δ/ντη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Φλιτούρη Ευθύμιο ένα τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο για την προσπάθειά τους.

Στη σπουδαιότητα τού να τιμούνται οι μαθητές-αθλητές, που προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο, στάθηκε ο κ. Φλιτούρης Ευθύμιος που εξήρε την πρωτοβουλία βράβευσης των νέων, ενώ ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους μαθητές.

Ως ένδειξη αναγνώρισης σημείωσε πως είναι πολύ σημαντικό κάθε χρόνο να βραβεύουμε τους μαθητές-αθλητές για τις σημαντικές διακρίσεις τους στον αθλητισμό και ευχήθηκε του χρόνου να έχουμε ακόμη περισσότερες διακρίσεις. Επίσης αναφέρθηκε στη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθητές σε μια δύσκολη για αυτούς χρονιά, αλλά και στη σπουδαιότητα της επιτυχίας τους και ότι αυτή η βράβευση αποτελεί την ηθική ικανοποίηση των κόπων τους.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει τη συμβολή τόσο των γονιών, όσο και των καθηγητών-προπονητών των μαθητών, που συνέβαλαν σ' αυτή τη δύσκολη προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι τους.

Αναφερόμενος στην εκδήλωση της βράβευσης, ο κ. Φλιτούρης Ευθύμιος υποστήριξε, ότι είναι αφιερωμένη στους νέους της περιοχής τονίζοντας το ιδιαίτερα σημαντικό έργο των αθλητικών δραστηριοτήτων, που παρά τις δυσκολίες που έχουν φέρει οι νέες διαμορφωμένες συνθήκες, συνεχίζουν να υλοποιούνται προγράμματα αθλητικών εκδηλώσεων.

Θα επακολουθήσει η βράβευση της σχολικής ομάδας χειροσφαίρισης του 2ου ΓΕΛ ΝΑΟΥΣΑΣ για την Τρίτη Πανελλήνια θέση στoυς Πανελληνίους σχολικούς αγώνες χειροσφαίρισης Λυκείων 2012-13, αλλά και η βράβευση του μαθητή-αθλητή Τεσσαρομάτη Γεωργίου για την 1η θέση στο άλμα σε ύψος στoυς Πανελληνίους σχολικούς αγώνες Στίβου Λυκείων 2012-13. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Νάουσα.