Ολοκληρώθηκε το 5ο Παιδικό Τουρνουά ποδοσφαίρου στον Άγιο Γεώργιο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

agios akadimiaMεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σάββατο 8 Ιουνίου το παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Ευ αγωνίζεσθε» που γίνεται για πέμπτη χρονιά στις κατάλληλα διαμορφωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Γεωργίου, με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων. Ήταν εκεί ο ΠΑΟΚ Κουλούρας, ο Μακεδόνας, η Ακαδημία του Γαϊτάνου και ο οικοδεσπότης ΑΠΟΛΛΩΝ Αγ. Γεωργίου.

Οι 200 περίπου μικροί ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στο τουρνουά του Σαββάτου, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους, την αγωνιστικότητά τους, εισπράτοντας το ζεστό χειρικρότημα από τους πολλούς φιλάθλους και γονείς που παρακολούθησαν τους αγώνες. Το τουρνουά παρακολούθησε και ο Ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης, που στο τέλος τιμήθηκε από την Διοίκηση για την επιτυχία του στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών ομάδων Νέων.

Το μήνυμα που στείλανε τα παιδιά που αγωνίστηκαν, ήταν πως στο τέλος δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι. Δεν υπήρχαν πρώτοι και δεύτεροι. Νικητής ήταν μόνο το ποδόσφαιρο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν να έχει επιτυχία το τουρνουά του Απόλλωνα και ιδιαίτερα στον επί μια δεκαετία περίπου πρόεδρο του Απόλλωνα κ. Β. Παπαδόπουλο ο οποίος ήταν η ψυχή του τουρνουά. Μάλιστα μετά το τέλος των αγώνων φρόντισε και με την συνδρομή των κατοίκων, να δώσουν σε όλους τους αθλητές από μια-δυο σακούλες «πιπεριές» που ως γνωστό είναι το Εθνικό προϊόν της περιοχής Αγίου Γεωργίου.

Οι αγώνες του τουρνουά ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ με τον σύντομο χαιρετισμό του υπεύθυνου της Ακαδημίας Παπαδίνα Σάκη και την απονομή αναμνηστικών κυπέλλων στις τέσσερεις Ακαδημίες. Την απονομή έκαναν οι κκ. Γαϊτάνος Στέφανος, Παπαδίνας Γ. (ΕΠΣΗ), Λυμούσης Αντ. (προπονητής Μικτών ομάδων) και Αδαλόγλου Άρης. Στο τέλος ο κ. Γιοβανόπουλος Μανώλης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον προπονητή της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Λυμούση Αντώνιο για την πρόσφατη επιτυχία στον τελικό του Πρωταθλήματος Μικτών ομάδων Νέων με την ομάδα της Α' Ζώνης του Βορά.

Η Διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Αγίου Γεωργίου ευχαριστεί τις ομάδες που συμμετείχαν καθώς και όσους βοήθησαν για να γίνει αυτό το τουρνουά θεσμός και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι.