Η Βέροια παρουσίασε το νέο προπονητή της (video)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

stevanovic paroysias1Tο νέο της προπονητή Γκόραν Στεβάνοβιτς παρουσίασε την Παρασκευή το απόγευμα η Βέροια. "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι στην Βέροια. Έχω πολλούς φίλους και γνωρίζω πολύ κόσμο" είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο κ. Στεβάνοβιτς, γνωστός στο Βεροιώτικο φίλαθλο κοινό από το πέρασμά του από την ομάδα ως παίκτης.

Μιλώντας για το νέο ρόλο του, αυτόν του προπονητή, ο κ. Στεβάνοβιτς είπε: "Ως προπονητής πρέπει να κάνω καλή δουλειά και πρέπει να με βοηθήσει ο κόσμος. Μίλησα και με τον προπονητή μου τον κ. Γαϊτάνο. Πρέπει να βρούμε παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Θέλουμε 10 παίκτες γιατί έφυγαν πολλοί. Μετά την προετοιμασία θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Τώρα δουλειά. Μπορούμε να βρούμε καλούς παίκτες αλλά το δύσκολο είναι να κάνουμε ομάδα".

Τον νέο προπονητή παρουσίασε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Κικερίδης. "Η ομάδα θα προσπαθήσει με αργά και σωστά βήματα να κάνει οφέλιμες κινήσεις. Μετά από ώριμη σκέψη του μεγαλομετόχου και των συνεργατών του καταλήξαμε στον κ. Στεβάνοβιτς. Με τον ίδιο τρόπο θα αναζητήσουμε και παίκτες".

Σε ερώτηση για τον τρόπο παιχνιδιού, ο κ. Στεβάνοβιτς είπε ότι του αρέσει το επιθετικό παιχνίδι και το σύστημα 4-1-4-1.

Μαζί με το νέο προπονητή, παρουσιάστηκε και ο συνεργάτης του Μίλος Μπάσιτς.

Όπως ανακοινώθηκε ο νέος τεχνικός έλαβε τα dvd με τα περσινά ματς και θα έχει λόγο στις ανανεώσεις των παικτών.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 26/6 και το βασικό στάδιο στο βουνό στις 8/7.