"Hangover" στο Σταρ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

star hang

ΑΙΘ 1. THE HANGOVER 3

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Σενάριο: ΤΟΝΤ ΦΙΛΙΠΣ, ΓΚΡΕΓΚ ΜΑΖΙΝ. Ηθοποιοί: ΤΖΟΝ ΓΚΟΥΝΤΜΑΝ , ΧΕΔΕΡ ΓΚΡΑΧΑΜ , ΜΠΡΑΝΤΛΕΙ ΚΟΥΠΕΡ , ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΑΡΘΑ , ΕΝΤ ΧΕΛΜΣ , ΚΕΝ ΤΖΕΟΝΓΚ , ΖΑΚ ΓΑΛΙΦΙΑΝΑΚΗΣ. Περίληψη: Έχουν περάσει δύο χρόνια... Ο Φιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), ο Στου (Εντ Χελμς) και ο Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα) ζουν ευτιχισμένες και ήσυχες οικογενειακές ζωές. Τα τατουάζ έχουν αφαιρεθεί με λέιζερ, τα φωτογραφικά τους αρχεία έχουν εκκαθαριστεί. Το τελευταίο πράγμα που άκουσαν για τον μαγνήτη καταστροφής με τ' όνομα Λέσλι Τσάο (Κεν Τζέονγκ), είναι ότι κατέληξε σε μια ταιλανδέζικη φυλακή. Με τον Τσάο έξω από την καθημερινότητα τους, η παρέα έχει σχεδόν ανακάμψει από τις νύχτες που περιφέρονταν στις κακόφημες περιοχές του Λας Βέγκας, μέσα σε μια θολούρα από ρούφις, απαγωγές, πυροβολισμούς... κυνηγημένοι από τους μαφιόζους εμπόρους ναρκωτικών της Μπανγκόκ. Το μόνο μέλος της αγέλης που δεν είναι ικανοποιημένο είναι ο Άλαν (Ζακ Γαλιφιανάλης). Του λείπει ακόμη μια αίσθηση σκοπού. Το μαύρο πρόβατο της παρέας έχει σταματήσει να παίρνει φάρμακα και έχει ενδώσει στις φυσικές του παρορμήσεις -κάτι που για τον Άλαν σημαίνει κανένα φιλτράρισμα και έλειψη ορίων και κρίσης- μέχρι που ένα προσωπικό θέμα, θα τον αναγκάζει να αναζητήσει την βοήθεια που χρειάζεται. Και ποιος καλύτερος για κάτι τέτοιο από τους τρεις κολλητούς του που θα τον βοηθήσουν να κάνει το πρώτο βήμα. EXTRA: Ο Τοντ Φίλιπς συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του με το τρίτο μέρος του "The Hangover". Αυτή τη φορά δεν υπάρχει γάμος. Ούτε μπάτσελορ πάρτυ. Άρα, όλα καλά θα πάνε, σωστά; Νομίζετε. Όταν η «αγέλη» θα βγει στο δρόμο, όλα είναι πιθανά και όλα ανατρέπονται.

Η ταινία "The Hangover Part III" είναι το επικό φινάλε μιας απαράμμιλης οδύσσειας μακελειού και κακών αποφάσεων, κατά την οποία η παρέα πρέπει να τελειώσει αυτό που άρχισε, επιστρέφοντας στον «τόπο του εγκλήματος»: το Λας Βέγκας.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο... όλα τελειώνουν εδώ.

Από πέμπτη 13/6 , AFTER EARTH. Η νέα ταινία του M. Night Shyamalan, με τον Will Smith και τον γιο του, Jaden Smith. Μια φιλόδοξη ταινία επιστημονικής φαντασίας που μας ταξιδεύει στο 2066, όπου τίποτα δεν είναι όπως το γνωρίζουμε σήμερα.

Στο Cinema STAR