Τουρνουά ακαδημιών διοργανώνει ο Νηρέας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 10:00 στις εγκαταστάσεις των Ι.Ε.Β.  θα διεξαχθεί φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των ακαδημιών των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας και του κολεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ.
Τα δύο σχολεία έχουν αποκλειστική συνεργασία με τη JUVENTUS SOCCER SCHOOLS που έχει ως αποστολή της  να δημιουργήσει την καλύτερη σχολή ποδοσφαίρου στον κόσμο, και να εμπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους νέους παίκτες να στοχεύουν ψηλά και  να μεγαλώνουν σαν πρωταθλητές!
Στο τουρνουά μεταξύ όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ/ Juventus soccer schools  και του ΑΝΑΤΟΛΙΑ/ Juventus soccer schools  θα εφαρμοστεί το μοναδικό, διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο εκπαίδευσης ποδοσφαίρου της Juventus Soccer Schools , αποτέλεσμα μελέτης των διάφορων πλευρών της φυσικής και προσωπικής ανάπτυξης του κάθε παιδιού.
Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να βιώσουν μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία υψηλού επιπέδου και να δοκιμάσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους σε μια διοργάνωση  όπου το ποδόσφαιρο είναι περισσότερο άμιλλα και διασκέδαση και λιγότερο ανταγωνισμός!