Η αγωνιστική περίοδος έκλεισε με μετάλλια για την Πυγμή

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

pigmi drmΜία ακόμη διοργάνωση ΤαεΚβοΝτο , η τελευταία πριν το καλοκαίρι, που πραγματοποιήθηκε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών την Κυριακή 2 Ιουνίου, έδωσε την ευκαιρία σε 14 αθλητές της Πυγμής, να λάβουν μερικές ακόμη σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και τη διαμονή τους στο περιβαλλοντικό πάρκο στη Βροντού Σερρών.

Η ψυχαγωγία των αθλητών που αποτελεί μέρος του προγράμματος κάθε αποστολής της Πυγμής, συμπεριλάμβανε αυτή τη φορά για τους νεαρούς αθλητές και τον προπονητής τους Γιώργο Κώτα, μάθημα αναρρίχησης σε βράχο που διοργάνωνε τοπικός σύλλογος των Σερρών. Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Ιουνίου το μεσημέρι.

Την Κυριακή στη διοργάνωση συμμετείχαν 15 σύλλογοι από νομούς της Β.Ελλάδος με 250 περίπου αθλητές στις κατηγορίες παίδων – κορασίδων όπου αγωνίσθηκαν σε 3 τερέν ,εκ των οποίων στα δύο οι αγώνες έγιναν με το σύστημα του ηλεκτρονικού θώρακα.

Τα αποτελέσματα και οι θέσεις που κατέλαβαν οι 14 Βεροιώτες αθλητές, είναι τα εξής :

Χρυσό Μετάλλιο
=============
1) Αισιοπούλου Μαρία
2) Κώτας Φοίβος
3) Κοκτσίδης Γιάννης
4) Κοκτσίδου Μαρία

Αργυρό Μετάλλιο
==============
5) Μπούκα Νικολέτα
6) Προδρομίδου Ελένη
7) Τσανακτσίδης Παύλος
8) Κοψιδάς Δημήτρης
9) Λίτα Βασιλική

Χάλκινο Μετάλλιο
==============
10) Γαλάνης Βαγγέλης
11) Παπαγιαννόπουλος Νίκος
12) Κάμινα Μαρία

Συμμετοχή
=========
13) Ατματζίδης Γιώργος
14) Θεοδωρίκα Αυγή

Το Διοικητικό συμβούλιο της Πυγμής και οι προπονητές Γιώργος Κώτας , Μαρία Σταύρου, συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τις θέσεις που κατέλαβαν κυρίως όμως για το ήθος και την ομαδικότητα που επέδειξαν και σε αυτή την αποστολή!