Πρόγραμμα ειδικών προπονήσεων και αγώνων του Νηρέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 1.  Την Τετάρτη 5  Ιουνίου στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ  στα Ι.Ε.Β.

2.  Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 15:00 το τμήμα juniorθα προπονηθεί με τον επίσημο προπονητή της Γιουβέντους soccerschool, Cristian Μicconoστις εγκαταστάσεις των Ι.Ε.Β.

3.  Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 16:30 το προπαιδικό τμήμα θα προπονηθεί με τον επίσημο προπονητή της Γιουβέντους soccer school, Cristian Μiccono στις εγκαταστάσεις των Ι.Ε.Β.

 4. Το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 10:00 όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα του A.Σ. ΝΗΡΕΑ θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις των Ι.Ε.Β.  για να αγωνιστούν εναντίον των αντίστοιχων ομάδων της  Juventussoccerschools του κολεγίου “ΑΝΑΤΟΛΙΑ”.

5.  Την Κυριακή 9 Ιουνίου τα εκπαιδευτήρια θα διοργανώσουν μεγάλη γιορτή για τη λήξη της φετινής χρονιάς. Καλεσμένοι θα είναι γονείς, μαθητές, καθηγητές, αθλητές όλων των αθλημάτων και προπονητές. Θα πραγματοποιηθούν αγώνες μεταξύ Γονέων & Προπονητών καθώς και Ποδοσφαιριστών με Προπονητές και Γονείς. Θα διατεθεί  δωρεάν φαγητό και αναψυκτικά για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους που θα παραβρεθούν σε αυτήν την πολύ όμορφη γιορτή.

6.  Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ  στα Ι.Ε.Β.

7.  Το Σ/Κ 15 & 16 Ιουνίου όλα τα τμήματα υποδομής του ¨ΝΗΡΕΑ¨ θα συμμετέχουν στο Τουρνουά ¨Verginacup¨ που διοργανώνει ο Δήμος Βέροιας. Για το πρόγραμμα των αγώνων και την ώρα θα σας ενημερώσουμε μόλις αυτό οριστικοποιηθεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Όλοι οι ποδοσφαιριστές, για κάθε δραστηριότητα θα μεταφερθούν στα Ι.Ε.Β με δικό τους μέσο.