Δωρεάν προπόνηση της Γιουβέντους στα Εκπαιδευτήρια Βέροιας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ακαδημία της Γιουβέντους στην πόλη μας προσκαλεί όλους τους μικρούς ποδοσφαιρόφιλους από όλον τον νομό, ηλικίας από 9-12 ετών σε δυο group 9 -10 ετών και 11-12 ετών σε ανοιχτή προπόνηση, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας στις 15:30 μας,χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η Ανοιχτή προπόνηση μία πραγματική καινοτομία, που εισάγει τους μικρούς φίλους της «ασπρόμαυρης θεάς» στην μαγεία του ποδοσφαίρου, προσεγγίζοντας τη χαρά που προσφέρει το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο, μέσα από την διασκέδαση!

Μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, τα παιδιά ζουν τη φιλοσοφία της Juventus, συμμετέχουν σε νέα παιχνίδια δοκιμάζοντας παράλληλα τις δυνατότητες τους αλλά πάνω απ όλα διασκεδάζουν με το μοναδικό τρόπο της Juventus.

Οι συμμετέχοντες θα "τεστάρουν" τις δυνάμεις τους και θα υποβληθούν σε έλεγχο δεξιοτήτων. Πέρα από τη διασκέδαση, ο στόχος της ανοιχτής προπόνησης είναι η επιλογή ταλαντούχων νεαρών παικτών, έτσι ώστε να συμπληρωθούν οι θέσεις ( μπορούν να δοθούν και υποτροφίες;) για την JuventusSoccerSchools, για παιδιά 6-14 ετών, που ξεκινά την λειτουργία της από την σεζόν 2013-14 στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας.

Οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους και όσα παιδιά συμμετάσχουν, θα περάσουν ένα ολόκληρο πρωϊνό, παίζοντας ποδόσφαιρο και σύμφωνα πάντα με τον σχεδιασμό των προπονητών της Γιουβέντους.

O κ. ChristianMiccono, αρχιπροπονητής των Ακαδημιών της Juventus στο Τορίνο θα μεταφέρει τις γνώσεις του και θα μεταλαμπαδεύσει το μοναδικό μοντέλο εκπαίδευσης της "Juve" στους νεαρούς λάτρεις της μπάλας και τους θα αξιολογήσει τις επιδόσεις τους σε μια μέρα γεμάτη ποδοσφαιρική ένταση.

Για την καλλίτερη οργάνωση και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε με την Γραμματείατων Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίωνστα τηλέφωνα 2331075490 και δηλώστε συμμετοχή.