Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ για φέτος

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

iev juveΤο παιδικό και το αντρικό τμήμα του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τη φετινή χρονιά με την τελευταία προπόνηση την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Το αντρικό τμήμα θα επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τη νέα πρόκληση της Α1 στις 22 Ιουλίου. Η «συνταγή» που θα ακολουθηθεί θα είναι η ίδια με την προηγούμενη χρονιά, πάντα φυσικά με ανανεώσεις και βελτιώσεις! Η ομάδα θα αποτελείται από νεαρούς και μερικούς πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές , σε ένα συνδυασμό εκρηκτικότητας και εμπειρίας.

Τα τμήματα υποδομής του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ θα συνεχίσουν τις προπονήσεις και τα τουρνουά μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου στις 10:30, στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Σαφαρίκα – Μπαρμπαρούση. Πρόκειται για ένα τουρνουά μεταξύ των δύο ακαδημιών της Ελλάδας που κατ’ αποκλειστικότητα συνεργάζονται με τα JuventusSoccerSchools, την ακαδημία του κολλεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ και την αντίστοιχη του ΝΗΡΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ. Το ¨ΑΝΑΤΟΛΙΑ¨ δέχτηκε την πρόσκληση να συμμετέχει με όλα τα τμήματα υποδομής του, σε αυτή τη μίνι γιορτή του ποδοσφαίρου. Οι μικροί ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν τις συγκινήσεις και τη χαρά του ποδοσφαίρου και θα ανταλλάξουν εμπειρίες, συστήματα, τεχνικές σε μια διοργάνωση πρότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα με τη σφραγίδα της μεγάλης κυρίας του ιταλικού ποδοσφαίρου!