Εγκαινιάστηκε η ανθοκομική έκθεση Νάουσας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

anthokomiki naousaO δήμος Νάουσας εγκαινίασε την Παρασκευή το απόγευμα την ανθοκομική του έκθεση που φιλοξενείται στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 9/6. Σε αυτήν επαγγελματίες και επιχειρήσεις ανθοκομίας από τη Νάουσα, και την ευρύτερη περιοχή εκθέτουν σε καλαίσθητα περίπτερα μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, προϊόντα ανθοκομίας, καλλωπιστικά φυτά, γλάστρες, κάκτους κ.ά.

Οι επισκέπτες υποδέχθηκαν την έκθεση με μεγάλο ενδιαφέρον και κολακευτικά σχόλια, αφού έχουν την ευκαιρία να δουν, να ενημερωθούν και να αγοράσουν σε πολύ χαμηλές τιμές λουλούδια και φυτά για το σπίτι ή τον κήπο τους.

Η Ανθοκομική Έκθεση εντάσσεται στις πρωτοβουλίες του Δήμου για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή των πολιτών στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τη διατήρηση της καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων σε όλο το διευρυμένο δήμο.

Μουσικό 'χρώμα' στη χθεσινή έναρξη έδωσε η χορωδία του Ωδείου Άριστοτέλης΄που παρουσίασε για μία ώρα ωραίο πρόγραμμα, ενώ την παράσταση έκλεψαν στην αρχή, οι λιλιπούτιοι χορωδοί.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

  • Παρασκευή 31 Μαΐου, ώρα 20:30: Εγκαίνια 4ης Ανθοκομικής Έκθεσης, με τη συμμετοχή της χορωδίας του Ωδείου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
  • Δευτέρα 3 Ιουνίου, ώρα 11:00 π μ.: Εικαστικές δραστηριότητες με θέμα το περιβάλλον από τους μαθητές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Νάουσας
  • Πέμπτη 6 Ιουνίου, ώρα 19:30: Εκδήλωση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Νάουσας, για την Κομποστοποίηση και την Ανακύκλωση απορριμμάτων.
  • Παρασκευή 7 Ιουνίου, ώρα 21:00: Εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς από το Σύλλογο «Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού ΑΡΑΠΙΤΣΑ».

Η Ανθοκομική έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και τις 9/6 τις ώρες από 10:00 έως 22:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.