Διπλός φόνος στην Βέροια που σοκάρει

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

meimar

N

εκρούς και δεμένους χειροπόδαρα με λωρίδες υφάσματος και σχοινιά κουρτινών και φιμωμένους με ύφασμα βρήκε μέσα στο σπίτι τους, την Κυριακή στις 10μμ (26/6), η αστυνομία τον 73χρονο Βασίλη Μεϊμαρίδη και την 69χρονη σύζυγό του Βούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 73χρονος πέθανε από χτύπημα στο κεφάλι ενώ η 69χρονη συζυγός του από ασφυξία. Πρόκειται για ένα περιστατικό που σοκάρει την κοινωνία της Βέροιας.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26-06-2011) από γείτονες των ηλικιωμένων, που ανησύχησαν από το γεγονός πως ούτε στα τηλέφωνα απαντούσαν, ούτε την πόρτα άνοιγαν, ούτε έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου που έμεναν οι άτυχοι ένοικοι, πάγωσαν! Και οι δύο ήταν νεκροί σε διαφορετικά δωμάτια, δεμένοι και φιμωμένοι! Το σπίτι ήταν άνω-κάτω, από την προσπάθεια των ληστών να κλέψουν χρήματα και κοσμήματα και αμέσως ειδοποιήθηκε η σήμανση και ιατροδικαστής.

Ο χρόνος τέλεσης του φρικτού φονικού πιθανολογείται από βραδινές ώρες της 25-6-2011 (9μμ) έως την 8πμ ώρα της 26-6-2011. Οι χώροι του σπιτιού ερευνήκαν αλλά είναι άγνωστο ακόμη αν αφαιρέθηκαν χρήματα.